Adolfo Šapokos gimnazija nuo rugsėjo iki rugsėjo...

asg

... ir jau 25-erius metus. Ateitis niekada nebūna be praeities, tačiau, nors ir kaip smagu žvalgytis į praeitį, dabartis yra atsispyrimo pagrindas – o kas bus rytoj. Gimnazija gali šiandien drąsiai teigti, jog švenčia ne tik įstaigos jubiliejų, bet ir viziją turinčios bendruomenės sėkmę.

Apie mūsų gimnazijos, kaip organizacijos, sėkmę lemiančius veiksnius esu rašęs ir kalbėjęs ne kartą, nes visus šiuos metus būdama atvira visuomenei ir teikdama tekstinį bei fotografinį savo veiklos atspindį, gimnazijos bendruomenė siekia parodyti tikras emocijas, nuotaikas bei kasdienio mokyklinio gyvenimo akimirkas. Gimnazijoje ir toliau sėkmingai įgyvendinamas išsikeltas tikslas – mokinio gerovė, tiek emocinė, tiek akademinė, tiek socialinė, todėl galiu teigti, jog kiekvieną dieną ieškome aukso vidurio tarp emocinio komforto ir akademiškumo.

Visada kolegoms linkiu emocinio nuoširdumo, susitelkimo, stengtis siekti asmeninės bei darbinės laisvės, nes tai pagrindiniai varomieji motyvai, skatinantys nuomonių įvairumą ir saviraišką. Sveikintina, kad Adolfo Šapokos gimnazijos bendruomenė turi galbūt išskirtinę nuomonę, bet svarbiausia, geba susitarti, vadinasi, paliekama terpė veikiančiam, kuriančiam žmogui. Tikros emocijos bei potyriai kuria gimnazijos dvasią, o tradicijų puoselėjimas ir asmeninė atsakomybė veda į priekį.

Tad baigdamas apie gimnaziją išsakytas mintis noriu perfrazuoti posakį, jog norėdamas eiti sėkmingai – eik su Adolfo Šapokos gimnazija.

                                                                            

Direktorius Saulius Brasiūnas