2017 m. kovo 29 d. 4 klasių mokinių anglų kalbos konkursas „I know English“

Konkurso dalyviai2017 m. kovo 29 d. surengtas tradicinis anglų kalbos konkursas „I know English“, skirtas 4 klasių mokiniams. Į Utenos Krašuonos progimnaziją susirinko 14 pačių geriausių ketvirtokų iš Utenos Rapolo Šaltenio, Vyturių, Krašuonos progimnazijų, Aukštakalnio pradinės mokyklos bei Aukštakalnio progimnazijos „Žiburio" skyriaus, Utenos r. Vyžuonų pagrindinės mokyklos, Užpalių gimnazijos bei Utenos mokyklų - vaikų darželių „Varpelis“ ir „Eglutė“.

Susirinkusius dalyvius pasveikino renginio organizatorė Krašuonos progimnazijos vyresnioji anglų kalbos mokytoja Zita Stankevičė, sveikinimo žodį dalyviams tarė ir Utenos Krašuonos progimnazijos direktorius Rolandas Gruodinskas.

Pirmiausia visi susirinkę ketvirtokai prisistatė, susipažino ir nuskubėjo atlikti konkurso užduočių. Konkurso užduotys buvo parengtos naudojant modernią Kalbų Laboratoriją „Robotel“. Mokiniai atliko įvairias klausymo, teksto suvokimo, žodyno ir gramatikos vartojimo užduotis. Atlikę užduotis, mokiniai galėjo pailsėti ir atsipalaiduoti „Kino teatre“, kur jų laukė nuotaikingas filmas ir spragėsiai.
Vertinimo komisija peržiūrėjo mokinių darbus ir išrinko nugalėtojus:

1-oji vieta atiteko Utenos Žiburio pradinės mokyklos mokinei Astijai Balaišaitei (mokytoja Reda Zarankienė)
2-ąją vietą užėmė Utenos Aukštakalnio pradinės mokyklos ketvirtokė Austėja Jankauskaitė (mokytoja Rūta Kiliuvienė).
Na, o 3 –oji vieta atiteko Vyturių progimnazijos mokiniui Nedui Dijokui (mokytoja Ingrida Šinkūnienė)

Visi dalyviai buvo apdovanoti padėkomis, na o nugalėtojai galėjo džiaugtis ne tik padėkomis, bet ir mažomis atminimo dovanėlėmis. Ir konkurso dalyviai, ir mokytojai puikiai praleido laiką, pasitikrino žinias ir įgijo naujos patirties. Sveikiname nugalėtojus.