Kviečiame Tave prisijungti prie jaunimo politikos stebėsenos tinklo

zkr iesko Prieš praėjusius Seimo rinkimus girdėjome politikus sakant, kad „politika – purvinas reikalas“, o tokio svarbaus dalyko kaip rinkimai negalima patikėti jauniems žmonėms. „Baikit – nemanau“, - atsakome mes ir kviečiame Tave prisijungti prie jaunimo politikos stebėsenos tinklo „Žinau, ką renku“ komandos stebėti rinkimų! Turbūt žinai, kad 2019 metais Lietuvoje vyks net treji - savivaldybių tarybų ir merų, Europos Parlamento ir Prezidento - rinkimai, todėl mums reikia didelės ir stiprios komandos, kuri nuolat stebėtų, ką kalba ir veikia kandidatai, ir keltų jiems nepatogius klausimus.

Pildyk anketą iki liepos 31 d. čia: www.zinaukarenku.lt/prisijunk

Ką veiksi prisijungęs prie „Žinau, ką renku" tinklo?
• Bursi bendraminčių komandas savo miestuose ir rajonuose, kurios stebės savivaldybės, nacionalinių ir Europos politikų veiklą tavo mieste,
• Organizuosi ir dalyvausi diskusijas su kandidatais 2019 m. savivaldybių tarybų ir Europos Parlamento rinkimuose,
• Organizuosi „Žinau, ką renku“ pristatymus savo bendruomenėse,
• Organizuosi ir vykdysi socialines akcijas ir komunikaciją (pvz., bendrausite su žurnalistais, renginių vedėjais, skelbsi žinutes socialinėse medijose)
• Koordinuosi internetinę platformą www.zinaukarenku.lt

Kodėl verta dalyvauti?
Bendrausi su politikais, žurnalistais ir bendraminčiais iš visos Lietuvos, įgysi gebėjimų komunikacijos, viešojo kalbėjimo, renginių organizavimo, darbo komandoje, informacinių technologijų ir kitose srityse. O svarbiausia, prisidėsi prie skaidresnės ir atviresnės politikos Lietuvoje.

Rugpjūčio mėnesį pakviesime savanorius į specialius „Žinau, ką renku“ mokymus, kuriuose visi kartu nuspręsime, ką ir kaip veiksime.

Kas yra „Žinau, ką renku“?
„Žinau, ką renku“ tai nešališka jaunimo iniciatyva siekianti skaidrios politikos Lietuvoje ir didesnio politikų atskaitingumo rinkėjams, taip pat ilgalaikio dialogo tarp politikų ir visuomenės, ypač jaunų žmonių, bei rinkėjų informuoto pasirinkimo rinkimuose. Tuo tikslu organizuojami gyvi susitikimai bei diskusijos su politikais, sukurta virtuali tiesioginio politikų ir rinkėjų bendravimo platforma www.zinaukarenku.lt.

Turi klausimų apie veiklą? Rašyk Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo Spam'o, jums reikia įjungti Javaskriptą, kad matytumėte tai

{bakcbutton}