„MOOCyouth“ sugrįžta – sužinokite apie „Erasmus+“ neiškeldami kojos iš namų

MOOC logoJūs turite puikią progą prisijungti prie įdomios, naudingos ir smagios veiklos. Dalyviai teigia, kad ši patirtis pakeitė jų gyvenimus ir paliko nepamirštamą įspaudą. Be to, viskas pasiekiama internetu. Galite mokytis, kada turite laiko: pristabdyti, pagreitinti ar pakartoti reikiamas dalis. Jūs taip pat tapsite internetinės besimokančiųjų bendruomenės nariu – sulauksite palaikymo iš fasilitatorių, ekspertų ir bendrakursių. Galite mokytis ten, kur esate – namuose, darbe, pamokoje ar paskaitoje – galbūt tai netgi taps papildymu tradicinei mokymo programai.

„MOOCyouth“ arba Nuotoliniai atviri internetiniai kursai (angl. „Massive Open Online Course“) apie „Erasmus+“ programą sugrįžta ketvirtąjį kartą. Šiemet jie vyks nuo spalio 16 iki lapkričio 20 d.Registruotis į kursus galite ir jiems prasidėjus – net iki 2017 m. lapkričio 10 d.

„MOOCyouth“ sukurtas jaunimo darbuotojams, jaunimo lyderiams, kitiems su jaunimu dirbantiems asmenims, neformalių jaunimo grupių nariams iš Europos ir viso pasaulio. Šis kursas bus naudingas, jei girdėjote ką nors apie „Erasmus+“, tačiau nelabai žinote, kaip tai veikia. Jeigu jau teikėte paraišką, tačiau nepavyko gauti finansavimo ar tiesiog norėtumėte sužinoti daugiau apie europinį jaunimo bendradarbiavimą, tačiau nežinote, kaip pradėti.

Prisijunkite prie kurso čia: https://www.canvas.net/browse/salto/courses/erasmus-funding-opportunities

Kviečiame pamėgsti MOOCyouth puslapį Facebooke: https://www.facebook.com/moocyouth/

Linkėjimai

Vaiva Ružaitė

Communication and information officer

Agency of International Youth Cooperation

www.facebook.com/veiklusjaunimas