NVŠ programos „Bendrauk drąsiai III“ mokinių Kalėdiniai užsiėmimai PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Administrator   
Šeštadienis, 2016 m. gruodžio 24 d. 05:49

Bendravimas – tai įgūdis, kurį tu gali išmokti. Tai tas pats, kas važiuoti dviračiu ar vairuoti. Jeigu nori ties tuo dirbti, pagerinsi visus gyvenimo etapus (. 8. Treisis)

NVŠ programų „Bendrauk Drąsiai“ ir „Viešojo kalbėjimo pagrindai“ tikslas- skatinti mokinius drąsiai bendrauti anglų kalba, kalbėti apie jiems artimas temas: žaidimus, draugus, šeimą, savo pomėgius, šventes, laisvalaikį, knygas, keliones ir t.t.. Bendraudami su savo bendraamžiais apie juos visus vienijančias temas, mokiniai drąsiai išreiškia savo idėjas užsienio kalba, įgyja daugiau pasitikėjimo savo gebėjimais ir drąsiai bendrauja bei diskutuoja įvairiomis temomis. Programos užsiėmimai buvo smagūs ir produktyvūs, vaikai ne tik gerai praleido laiką, bet ir išmoko daug naujų, naudingų dalykų. Programų dėka mokiniai suprato, kad bendravimas yra džiaugsminga ir maloni patirtis.
Baigdami 2016 metų programos veiklą NVŠ programos „Bendrauk Drąsiai“ vaikai gruodžio mėnesio veiklas skyrė artėjančioms šventėms - Kalėdoms. Vaikai išmoko daug naujų angliškų žodžių, susijusių su Kalėdomis, žaidė įvairius žaidimus, dainavo daineles, atliko įvairius kūrybinius darbelius, rašė laišką Kalėdų Seneliui ir sveikinimo atviruką draugui.

AMES1
AMES2
AMES3
AMES4
AMES5
AMES6
1/6 
start stop bwd fwd
Atnaujinta Trečiadienis, 2016 m. gruodžio 28 d. 05:52