Kviečiame prisijungti prie Visuotinės tylos minutės!
tylos minute
Birželio 14-ąją - Gedulo ir vilties dieną - 11:59 Lietuvoje skelbiama VISUOTINĖ TYLOS M1NUTĖ. Visa Lietuva sustos tam, kad pagerbtume tautiečius nukentėjusius nuo tremties ir kalinimų.
Ar kada teko susimąstyti, kokia trumpa, bet taip pat ir prasminga gali būti 1 minutė? Jei visa Lietuva  akimirkai sustotų ir tą 1 minutę paklausytų tylos išsaugotume dešimčių tūkstančių tautiečių, patyrusių tremtį ir kalinimus, likimus, istorijas ir atminimą. Sugrąžintume juos namo ir sukurtume ateitį jų istorijai. Vos per 1 minutę!
Prie projekto  „Misija Sibiras" jau trečius metus įgyvendinamos iniciatyvos, skirtos Gedulo ir vilties dienai paminėti, gali prisijungti kiekvienas, kad ir kur bebūtų! Todėl kviečiame tapti iniciatyvos dalimi ir kartu su savo kolegomis prisidėti prie vieningiausios tylos, kuri kada nors buvo Lietuvoje. Kviečiame registruotis ir tapti iniciatyvos dalimi www.tylosminute.lt, kur bus galima rasti visas, prie iniciatyvos prisijungusias, įstaigas, parsisiųsti garso įrašą, skirtą Visuotinei tylos minutei bei vizualiką, kurią galima naudoti savo socialiniuose tinkluose ir taip parodyti, jog prisijungiate prie Visuotinės tylos minutės. 
Kurkime tradicijas kartu! 
Kontaktai pasiteiravimui: Aistė Eidukaitytė,  Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo Spam'o, jums reikia įjungti Javaskriptą, kad matytumėte tai , +37069377292.