2017 metų gruodžio 5 d. sporto žaidynės „Sugaukime Kalėdas“

Sugaukim Kalėdas2017 metų gruodžio 5 dieną Utenos daugiafunkciame sporto centre vyko pati sportiškiausia tradicinė Kalėdinė šventė - sporto žaidynės „Sugaukime Kalėdas“. Šį linksmą sportinį renginį organizavo Visuomeninės organizacijos VO „Gelbėkit vaikus“ Utenos struktūrinis padalinys ir Utenos lopšelis-darželis „Gandrelis“, kurie sukvietė priešmokyklinukų komandas su tėveliais, auklėtojomis, aštuntų klasių mokinius ir visus mylinčius futbolą.

Dvylikos dalyvaujančių komandų vaikai žaidė futboliuką, lenktyniavo estafetėse. 

Mažieji renginio dalyviai buvo iš Utenos vaikų lopšelių-darželių: „Gandrelis“, „Pasaka“, „Saulutė“, „Šaltinėlis“, „Voveraitė“, „Želmenėlis“ ir Utenos mokyklų – vaikų darželių „Eglutė“ ir „Varpelis“. Vyresnieji dalyviai aštuntokai buvo Utenos Krašuonos, Rapolo Šaltenio, Vyturių progimnazijų, Utenos rajono Saldutiškio pagrindinės mokyklos sportininkai.

Išdykėliškai nusiteikęs Kalėdų senelis ne tik atvežė su rogėmis labai daug dovanų, bet ir dalyvavo rungtyse visiems keldamas nuotaiką.

Dėkojame rėmėjams: Lietuvos futbolo federacijai, Utenos apskrities futbolo asociacijai, futbolo klubui „Utenos Utenis“, Utenos rajono savivaldybei, Utenos rajono savivaldybės Visuomenės sveikatos biurui, Utenos daugiafunkciam sporto centrui, VĮ Utenos regiono keliai, VšĮ „Gyvenam“, Utenos šeimos ir vaiko gerovės centrui.