2017 m. balandžio 26 d. Dailės varžytuvės – 2017

2017 04 26 132017 m. balandžio 26 dieną Vyturių progimnazijos mokytojos Aldona Belopetravičienė ir Rita Malinauskaitė pakvietė rajono mokyklų pradinukų komandas išbandyti dailės žinias ir praktinius įgūdžius. Renginyje dalyvavo Aukštakalnio progimnazijos „Žiburio“ skyriaus komanda (mokytoja Daiva Miškinienė), Aukštakalnio pradinės mokyklos (mokytoja Daiva Petkevičienė), mokyklos-vaikų darželio „Eglutė“ (mokytoja Valda Venclovienė), mokyklos-vaikų darželio „Varpelis“ (mokytoja Alma Balynienė) ir Vyturių progimnazijos (mokytoja Loreta Januškevičienė) trečiųjų – ketvirtųjų klasių komandos.

Mokiniai atsakinėjo į klausimus, sprendė kryžiažodžius, rinko dėliones ir kūrė vieną ilgą kolektyvinį piešinį artėjančiai Motinos dienos šventei „Tau, mama!“. Šis vaikų kūrinys papuošė mokyklą. Šventę pagyvino Vyturių progimnazijos ketvirtokų, kuriuos paruošė mokytoja Aldona Guobužienė, atliekama dainelė apie spalvas. Kiekviena komanda drąsiai ir išradingai prisistatė komisijai ir draugams.
Vyturių progimnazijos direktorės pavaduotoja Jolanta Dudlauskienė apdovanojo komandas padėkos raštais ir dovanėlėmis už meniškumą, sumanumą, išradingumą, kūrybiškumą, spalvingumą. Svarbiausia, kad mokiniai susirado draugų, liko patenkinti ir pajuto kūrybos džiaugsmą.

Pradinio ugdymo mokytoja Aldona Belopetravičienė