Kviečia Utenos Adolfo Šapokos gimnazija!

2017 03 25 ASG2017 m. kovo 25 dieną nuo 10 valandos Utenos Adolfo Šapokos gimnazijoje vyks atvirų durų diena – „Pažintinis šeštadienis“. Gimnazijos bendruomenė yra atvira ir mano, kad tai gera proga būsimiems gimnazistams bei jų tėveliams (globėjams) realiai susipažinti su gimnazijos gyvenimu: pabendrauti su administracija, specialistais, geriau suprasti ir įvertinti mokytojų darbą, bendravimo stilių, pasigilinti į atskirų dalykų metodiką, apžiūrėti edukacines erdves, susipažinti su gimnazijos ugdymo prioritetais, pasiekimais, meniniais projektais ir kt.
Tik susipažinus su gimnazijos vykdomomis veiklomis galima objektyviai vertinti bendruomenės darbą, tik tada atsiranda mokyklos ir šeimos bendradarbiavimas, kuris yra vienas svarbiausių veiksnių, darančių teigiamą poveikį sėkmingam vaikų ugdymui(si).
Taip norime paskatinti peržiūrėti mūsų gimnazijos internetinį tinklapį https://asg.utena.lm.lt/, kuriame tikrai rasite Jus dominančios informacijos apie gimnazijos bendruomenės veiklas, idėjas bei sėkmes.

Utenos Adolfo Šapokos gimnazijos administracija