2016 m. balandžio 6 d. tradicinis anglų kalbos konkursas „I know English“

Tradicinis anglų kalbos konkursas „I know English“2016 m. balandžio 6 d. surengtas tradicinis anglų kalbos konkursas „I know English“, skirtas 4 klasių mokiniams. Į Utenos Krašuonos progimnaziją susirinko 15 pačių geriausių ketvirtokų iš įvairių rajono ugdymo įstaigų: Rapolo Šaltenio, Vyturių, Krašuonos progimnazijų, Aukštakalnio bei Žiburio pradinių mokyklų, Vyžuonų pagrindinės mokyklos bei mokyklų - vaikų darželių „Varpelis“ ir „Eglutė“.

Susirinkusius dalyvius pasveikino renginio sumanytoja ir organizatorė Krašuonos progimnazijos vyresnioji anglų kalbos mokytoja Zita Stankevičė, sveikinimo žodį dalyviams tarė ir Utenos Krašuonos progimnazijos direktorius Rolandas Gruodinskas bei Utenos rajono savivaldybės administracijos Švietimo, sporto ir jaunimo reikalų skyriaus vyr.  specialistė Virginija Vaitkienė.
Pirmiausia ketvirtokai prisistatė ir susipažino, o vėliau nuskubėjo atlikti konkurso užduočių. Konkurso užduotys parengtos naudojant modernią Kalbų Laboratoriją „Robotel“. Mokiniai atliko įvairias klausymo, teksto suvokimo, žodyno ir gramatikos vartojimo užduotis. Atlikę visas užduotis, mokiniai susirinko į konferencijų salę ir stebėjo mokyklos-vaikų darželio „Varpelis" mokinių, dalyvaujančių tarptautiniame Erasmus+ projekte „Už žaliuojantį pasaulį: leiskime vaikams veikti“ filmo apie vandenį pristatymą anglų kalba, diskutavo apie vandens svarbą, jo trūkumą, taupymo ir gamtos tausojimo galimybes.
Vertinimo komisija patikrino mokinių darbus ir išrinko nugalėtojus:

I vieta - Utenos Aukštakalnio pradinės mokyklos mokinė Adėlė Tomkūnaitė (mokytoja Rūta Kiliuvienė);
II vieta -  Utenos mokyklos-vaikų darželio „Varpelis" ketvirtokas Augustas Juodelis (mokytoja Grita Morkienė);
III vieta - Vyturių progimnazijos mokinys Povilas Petrauskas (mokytoja Ingrida Šinkūnienė).

Visi dalyviai buvo apdovanoti padėkomis, o nugalėtojai galėjo džiaugtis ne tik padėkomis, bet ir mažomis atminimo dovanėlėmis. Konkurso dalyviai ir mokytojai puikiai praleido laiką, pasitikrino savo žinias ir įgijo naujos patirties.
Sveikiname nugalėtojus.

 

{backbuton}