2015 m. sausio 6 d. akcija „Kalėdų eglutė – namų šilumai"

2016 01 06 Atsisveikinimas su eglutemisVisus vaikus ir jų tėvelius kviečiame atsisveikinti su visą šventinį laikotarpį namus puošusiomis žaliaskarėmis ir dalyvauti „žaliojoje" akcijoje „Kalėdų eglutė – namų šilumai".
Trijų Karalių dieną, sausio 6-ąją, prašome uteniškius nupuoštas eglutes ir jų šakas atnešti į linksmą atsisveikinimo renginį „Sudie, žaliaskare Kalėdų eglute..." ir jas padėti į specialiai paruoštą vietą. Šventė, kurią rengia Utenos kultūros centras, vyks Utenio aikštėje 2016 m. sausio 6 d. 10.30 val., o nupuoštas eglutes į specialiai paruoštą vietą bus galima dėti šią dieną, t. y. sausio 6 dieną, nuo 10 val.

Gyventojai, kurie neatneš eglučių į šventę, galės nupuoštas eglutes iki sausio 7 d. 9 val. palikti arčiau savo namų: daugiabučiuose gyvenantys uteniškiai – šalia mišrių atliekų konteinerių, o privačiuose namuose – suguldyti prie antrinių žaliavų surinkimo konteinerių.
Kalėdines eglutes ir jų šakas surinks UAB „Utenos komunalininkas" ir kaip ekologinį kurą priduos UAB „Utenos šilumos tinklai".