2015 metų gruodžio 4 d. Aukštakalnio progimnazijoje vyko projekto ,,Žingsnis po žingsnio“ uždarymas

2015 metų gruodžio 4 d. Aukštakalnio progimnazijoje vyko projekto ,,Žingsnis po žingsnio“ uždarymas2015 metų gruodžio 4 dieną Aukštakalnio progimnazijoje vyko projekto ,,Žingsnis po žingsnio“ uždarymas. Jame dalyvavo keturių Lietuvos mokyklų: Alytaus Miroslavo, Rokiškio Obelių, Molėtų Alantos gimnazijų ir Utenos Aukštakalnio progimnazijos savivaldų komandos. Renginį vedė visoms šioms mokykloms jau pažįstamas Girvydas Duoblys. Susitikimo metu kiekviena mokykla pristatė savo jau nuveiktus darbus ir ką jie dar ruošiasi nuveikti mokykloje ar už jos ribų. Renginį vainikavo grupės ,,Un taktu“ iš Molėtų pasirodymas, kurio metu mokiniai šoko. 

Po koncerto mokiniai surengė diskoteką, kurioje dar pašoko ir pasilinksmino. Apie 22 valandą Utenos Aukštakalnio progimnazijos tarybos mokiniai išlydėjo svečius. Mokinių mintys:
„Labai džiaugiausi, kad renginyje dalyvavo Girvydas. Jis mums padėjo jaustis laisvai ir nevaržyti savo fantazijos. Mokiniai iš kitų mokyklų buvo draugiški. Pradžioje atrodė, jog visi jautėmės kiek nedrąsūs, tačiau po kelių valandų susibendravome. Buvo linksma.“ (Diana) „Renginys pasisekė ir viskas buvo labai gerai!“ (Dija) „Mano nuomone, viskas buvo šaunu ir nesigailiu, jog tą penktadienį praleidau mokykloje, o ne kažkur lauke. Juk susiradom naujų draugų.“ (Erika)