2015 m. spalio 5 d. Mokytojų dienos šventė

Mokytojus sveikina Švietimo, sporto ir jaunimo reikalų skyriaus vedėjas Romualdas Kraulišas ir Utenos Švietimo centro direktorė Vitalija BujanauskienėVioleta Develienė

2015 m. spalio 5 d. Utenos kultūros centre tradiciškai buvo paminėta tarptautinė Mokytojų diena. Utenos rajono savivaldybės administracijos Švietimo, sporto ir jaunimo reikalų skyriaus vedėjas Romualdas Kraulišas pasveikino buvusius ir esamus mokytojus su švente ir padėkojo už itin svarbų atliekamą pedagoginį darbą. Pasveikinti mokytojų į šventę atvyko LR Seimo narė, kraštietė Milda Petrauskienė, Utenos rajono savivaldybės meras Alvydas Katinas. Palinkėjimai mokytojams, mero eilės ir dovanojami gėlių žiedai papuošė sceną, o mokykloms dovanojami paveikslai pasieks visas ugdymo įstaigas.

Prie sveikinimų mokytojams prisidėjo Utenos Švietimo centro direktorė Vitalija Bujanauskienė, dėkodama kuriantiems mokytojams, kurių mokiniai Mokytojų dienos proga kelias dienas šurmuliavo, vaidino, šoko ir dainavo Utenos Švietimo centro kiemelyje. Po minėjimo mokytojai stebėjo Vilniaus kamerinio teatro spektaklį „Vertėjas".