2015 m. kovo 20 d. Menų ugdytojams skirtas eTwinning renginys Utenos švietimo centre

2015 03 20 logoŠvietimo mainų paramos fondas, administruojantis eTwinning programą Lietuvoje ir programos eTwinning ambasadoriai 2015-03-20 11 val. organizuoja Erasmus+ programos eTwinning renginį „Projektinių veiklų integravimas menų ugdyme" kuris vyks Utenos švietimo centre (Maironio g. 12, Utena).

Maloniai kviečiame dalyvauti menų ugdytojus, besidominčius tarptautinio bendradarbiavimo galimybėmis ir norinčius išgirsti apie programos eTwinning veiklas, Lietuvos mokytojų gerąją patirtį, saugumą internete ir išbandyti įvairius internetinius įrankius.

Prašome seminaro dalyvius iš anksto registruotis el. paštu: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo Spam'o, jums reikia įjungti Javaskriptą, kad matytumėte tai   arba Utenos švietimo centre. Registracija vyks iki 2015-03-19 10.00 val. Registruojantis būtina nurodyti dalyvaujančio asmens vardą, pavardę, švietimo įstaigą, pareigas bei e. pašto adresą.

Daugiau informacijos apie programą eTwinning galite rasti: www.etwinning.net.

Informacija el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo Spam'o, jums reikia įjungti Javaskriptą, kad matytumėte tai

Renginio programa >>>