2014 m. gegužės 21 d. Įvyko renginys „Tarptautinės programos eTwinning galimybės pagrindinėje mokykloje" Utenoje

2014-05-212014 m. gegužės 21 d. Utenos Dauniškio gimnazijoje vyko Nacionalinės Lietuvos eTwinning paramos tarnybos ir programos ambasadorių Loretos Tarvydienės ir Giedrės Sudniutės inicijuotas eTwinning renginys „Tarptautinės programos eTwinning galimybės pagrindinėje mokykloje".
Susitikimų metu pristatytos Erasmus+, eTwinning programų galimybės pagrindinių mokyklų gamtos mokslų ir kitiems besidomintiems projektine veikla mokytojams, pristatyti pagrindiniai internetiniai šaltiniai, kuriuose randama informacija bei naujienos apie šias programas portaluose Erasmus+, eTwinning.net, eTwinning.lt ir socialiniame tinkle Facebook, taip pat išbandyta užsiregistruoti eTwinning portale, partnerių paieška ir paaiškinta kaip įsijungti į projektinę veiklą. Buvo pristatyti IKT įrankių praktiniai taikymai, tokie kaip Google Chrome papildiniai ir informacijos saugumo įrankiai.

2014-05-21Renginio dalyviai jiems rūpimus klausimus galėjo užduoti pranešimų metu ir jiems pasibaigus.
Norintys įsijungti į šias veiklas kviečiami 2014 m. birželio 3 dieną į Utenos švietimo centre planuojamą regiono Informacinę Dieną ir projektinės veiklos parodą.

Renginio programa
Renginio pranešimai:
ERASMUS+ ir eTwinning programos
Nauji namai – naujos galimybės;
Internetiniai informacijos šaltiniai (projektų portalų pristatymas);
Partnerių paieška, įsijungimas į projektinę veiklą;
IKT įrankių praktiniai taikymai.
Daugiau informacijos apie eTwinning programą, registraciją portale, TwinSpace įrankių panaudojimą, gerosios patirties pavyzdžius rasite centriniame eTwinning portale bei nacionalinėje eTwinning interneto svetainėje.
eTwinning projekto ambasadorė Utenos regionui


Utenos Dauniškio gimnazijos
fizikos ir astronomijos mokytoja Loreta Tarvydienė