2014 m. gegužės 5 d. Utenos regiono pradinių klasių mokytojams skirtas eTwinning seminaras Utenoje

2014 05 07 programaŠvietimo mainų paramos fondas, administruojantis eTwinning programą Lietuvoje ir programos eTwinning ambasadoriai 2014-05-07 13.00 val. organizuoja Erasmus+ programos eTwinning renginį „Tarptautinės programos eTwinning projektai pradinėje mokykloje”, kuris vyks Utenos Dauniškio gimnazijoje (Vaižganto g. 48, Utena ).

Maloniai kviečiame dalyvauti Utenos regiono pradinių klasių mokytojus, besidominčius tarptautinio bendradarbiavimo galimybėmis ir norinčius išgirsti apie programos eTwinning veiklas, Lietuvos mokytojų gerąją patirtį, saugumą internete ir išbandyti įvairius internetinius įrankius.

Prašome seminaro dalyvius iš anksto registruotis el. paštu:   Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo Spam'o, jums reikia įjungti Javaskriptą, kad matytumėte tai . Registracija vyks iki 2014-05-07 10.00 val. Registruojantis būtina nurodyti dalyvaujančio asmens vardą, pavardę ir mokymo įstaigą.

Daugiau informacijos apie programą eTwinning galite rasti: www.etwinning.net.

Renginio programa >>>.

Detalesnė informacija: el. paštu:  Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo Spam'o, jums reikia įjungti Javaskriptą, kad matytumėte tai arba tel. 8 686 21534.