Prasideda mokinių kūrybiškumo konkursas „Spalvingiausia klasė" PDF Spausdinti El. paštas

zoombookPraėjusiais metais daug dėmesio sulaukęs vaikų kūrybiškumą skatinantis konkursas „Spalvingiausia klasė" ir šiemet džiugins Lietuvos moksleivius. Šią savaitę skelbiama konkurso pradžia – moksleiviai kartu su bendraklasiais jau gali kurti fotoknygas ir jas pateikti komisijos ir ZOOMBOOK komandos vertinimui.
„Pernai rengtas „Spalvingiausios klasės" konkursas susilaukė daug teigiamų atsiliepimų ne tik iš pačių mokinių, tėvų, bet ir pedagogų. Šiemet tikimės, kad konkurse dalyvaus dar daugiau moksleivių. Norime paskatinti ne tik mokinių darbą kartu komandoje, tačiau ir ugdyti jų kūrybiškumą", – sako Giedrė Mieliauskaitė, ZOOMBOOK projekto vadovė.

Šiais metais, kaip ir praėjusiais, mokiniai varžysis trijose skirtingose amžiaus kategorijose: I-IV klasių, V-VIII klasių ir IX-XII klasių. ZOOMBOOK komanda ir speciali profesionalų komisija atrinks geriausias ir kūrybiškiausias fotoknygas bei jų autorius apdovanos prizais. Konkurso komisiją šiais metais sudaro dailininkė ir knygų iliustracijų autorė Ieva Babilaitė-Ibelhauptienė ir grafikas, Lietuvos Nacionalinė kultūros premijos laureatas Rimvydas Kepežinskas, garsus fotografas Tomas Tumalovičius.
Visų amžiaus grupių nugalėtojai buvo apdovanoti fotoknygomis ir profesionalia klasės fotosesija arba klasės fototapetais, kuriuos bus galima patiems susikurti.
Dalyvavimas „Spalvingiausios klasės" konkurse nemokamas – reikia tik savo kūrybiškumą sudėti į bendrą klasės fotoknygą, kuri atskleistų bendraklasių gyvenimą, ir fotoknygą pateikti vertinimui. Tai galima padaryti internetinėje ZOOMBOOK svetainėje adresu www.zoombook.lt.
--------
ZOOMBOOK – 2012 metais veiklą pradėjusi nemokama fotoknygų kūrimo sistema, kuri kiekvienam vartotojui leidžia pačiam susikurti asmeninę fotoknygą, fotodrobę, užrašų knygutę ar darbo kalendorių. ZOOMBOOK priklauso įmonių grupei BALTO.

Daugiau informacijos suteiks:
Giedrė Mieliauskaitė
+370 656 60 560+370 656 60 560
Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo Spam'o, jums reikia įjungti Javaskriptą, kad matytumėte tai

 

Moksleivi, atskleisk savo kūrybiškumą ir dalyvauk „Spalvingiausios klasės" konkurse

Fotoknygų gamintojas ZOOMBOOK kviečia visus I-XII klasių Lietuvos moksleivius dalyvauti „Spalvingiausios klasės" konkurse ir atskleisti savo kūrybiškumą. Įamžinkite klasės gyvenimo akimirkas, mokinių bendravimą su mokytojais, gražiausias nuotraukas perkelkite į fotoknygą, ją pateikite konkursui ir laimėkite prizus!

zoombook„Spalvingiausios klasės" konkursas siekia atskleisti ir ugdyti moksleivių kūrybiškumą, į mokinių ir mokytojų tarpusavio santykius pažvelgti kitu kampu ir išsaugoti gražiausias mokykloje praleistas akimirkas. Skirtingose amžiaus kategorijose gražiausias fotoknygas sukūrusios klasės bus apdovanotos prizais.

„Spalvingiausios klasės" konkurso skaidomas į tris amžiaus grupes:

- I-IV klasė;
- V-VIII klasė;
- IX-XII klasė.

Prizai

ZOOMBOOK komandos ir komisijos išrinktos geriausias fotoknygas sukūrusios klasės bus apdovanotomis pačių sukurtomis fotoknygomis bei specialiu prizu – profesionalia fotosesija arba norimais fototapetais, kuriais bus papuošta nugalėtojų mokyklos klasė. Fototapetus bus galima susikurti patiems.

Kaip dalyvauti?

Norėdami dalyvauti „Spalvingiausios klasės" konkurse, kartu su bendraklasiais turite prisijungti prie internete veikiančios ZOOMBOOK sistemos, sukurti fotoknygą, kuri atspindėtų klasės gyvenimą, ir pateikti fotoknygą konkursui. Klasė arba klasės atstovas konkursui gali pateikti vieną fotoknygą.

Fotoknygas konkursui pateikti galima iki 2014 m. gegužės 5 d. „Spalvingiausios klasės" konkurso nugalėtojai bus paskelbti 2014 m. gegužės 12 d.

Konkursui pateiktas fotoknygas vertins ZOOMBOOK komanda ir savo srities profesionalai: dailininkė ir knygų iliustracijų autorė Ieva Babilaitė-Ibelhauptienė ir grafikas, Lietuvos nacionalinės kultūros ir meno premijos laureatas Rimvydas Kepežinskas, profesionalus fotografas Tomas Tumalovičius.

Konkursą organizuoja ir vykdo: fotoknygų gamintojas ZOOMBOOK (UAB „BALTO trader"), bendradarbiaudamas su elektroninio dienyno sistemą diegiančia UAB „Tavo Mokykla"

Daugiau informacijos:
Giedrė Mieliauskaitė
+370 656 60 560+370 656 60 560, Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo Spam'o, jums reikia įjungti Javaskriptą, kad matytumėte tai