2014 m. birželio 1-5 d. Tarptautinis susitikimas Danijoje

Utenos Dauniškio gimnazijos mokytojos Loreta Tarvydienė ir Ligita Pelikšienė dalyvavo projekto "Training For LIFE: Leadership Initiative For Europe" projekto tarptautiniame susitikime Danijoje 2014 m. birželio 1-5 dienomis Utenos Dauniškio gimnazijos mokytojos Loreta Tarvydienė ir Ligita Pelikšienė vyko į Comenius – eTwinning daugiašalės mokyklų partnerystės projekto "Training For LIFE: Leadership Initiative For Europe" projekto tarptautinį susitikimą, kuris vyko Ballerup, Danijoje.
Susitikimo metu susipažinome su Borupgaard gimnazijos darbu, dalyvavome „Bendradarbiavimo mokymo" seminare, aptarėme nuveiktas Comenius - eTwinning projekto "Training For LIFE: Leadership Initiative For Europe" veiklas, įsivertinome savo metų darbus, dirbome prie tarpinės projekto veiklos ataskaitos. Po projekto darbų aplankėme Ballerup miestelio bažnytėlę, Helsingør Kronborg pilį, Modernios dailės muziejų, Kopenhagą.


Projekto koordinatorė Loreta Tarvydienė


Veikla yra finansuota iš Mokymosi visą gyvenimą programos, kurią Lietuvos Respublikoje administruoja Švietimo mainų paramos fondas. Šis pranešimas atspindi tik autorių, bet ne Švietimo mainų paramos fondo, Europos Komisijos ar jos institucijų požiūrį, todėl Europos Komisija neatsako už medžiagos turinį bei už galimą informacijos naudojimą.