Moksleiviai kviečiami dalyvauti plakatų kūrimo konkurse „ESU UŽ SĄŽININGĄ MOKESČIŲ MOKĖJIMĄ" PDF Spausdinti El. paštas

VMIUtenos apskrities valstybinė mokesčių inspekcija (toliau ― Utenos AVMI) informuoja, kad balandžio 7 d. prasidėjo moksleivių plakato kūrimo konkursas „ESU UŽ SĄŽININGĄ MOKESČIŲ MOKĖJIMĄ". Visi 5-8 klasių moksleiviai kviečiami savo kurtuose plakatuose perteikti, kaip sąžiningai sumokėti mokesčiai kuria naudą valstybei ir jos žmonėms.
„Džiaugiamės Utenos apskrities moksleivių kūrybingumu, kurį jie rodo mūsų rengiamuose konkursuose ir susitikimuose. Anksčiau Valstybinės mokesčių inspekcijos organizuoto moksleivių fotografijų konkurso „Blykstę šešėliui" Ignalinos rajono N. Daugėliškio vidurinės mokyklos mokinio Dovydo Cicėno nuotrauka 5―8 kl. kategorijoje buvo pripažinta geriausia respublikoje. Pernai metais organizavome piešinių konkursą mažiesiems mūsų apskrities moksleiviams, šįmet vyresnius kviečiame kurti plakatą. Norime paskatinti juos pasidomėti ir įsigilinti, kas yra mokesčiai, kokia mokesčių kuriama nauda mūsų šaliai, skatinti netoleruoti mokesčių nemokėjimo atvejų, pastebėtus pažeidimus pranešti pasitikėjimo telefonu 1882. Nuoširdžiai kviečiame moksleivius ir jų mokytojus dalyvauti šiame konkurse", ― sako Utenos AVMI viršininkas Pranas Alsys.

Konkurse gali dalyvauti 5-8 klasių Utenos apskrities mokyklų moksleiviai. Moksleivis konkursui pateikia vieną ar keletą savo kurtų plakatų (ne mažesnio kaip A4 formato) bet kokia technika (maketuotas, pieštas, fotografuotas ir pan.), kuriuos gali atnešti į artimiausią Utenos apskrities valstybinės mokesčių inspekcijos padalinį Utenoje, Anykščiuose, Molėtuose, Ignalinoje, Zarasuose, Visagine arba atsiųsti paštu, adresu S. Dariaus ir S. Girėno g. 14, Utena. Plakatų laukiame iki 2015 m. gegužės 4 d. Komisija, atsižvelgdama į kūrybišką ir pilietišką temos interpretavimą, originalumą ir įdėtas pastangas, išrinks 3 geriausius darbus. Gegužės 8 d. bus paskelbti nugalėtojai ir apdovanoti 3 geriausių plakatų autoriai. Utenos AVMI atstovai sutartu laiku atvyks į laimėtojų mokyklas, asmeniškai pasveikins konkurso nugalėtojus, įteiks prizus ir pakvies mokyklos bendruomenę pokalbio apie mokesčius, jų naudą ir šešėlinės ekonomikos žalą.

Dėl platesnės informacijos apie organizuojamą konkursą prašome kreiptis į Administravimo ir personalo skyriaus specialistę Astą Bursovą, tel. (8 389) 63 704, el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo Spam'o, jums reikia įjungti Javaskriptą, kad matytumėte tai .

Moksleivių plakatų konkurso „Esu už sąžiningą mokesčių mokėjimą" nuostatai >>>

Moksleivių plakatų konkurso esu už sąžiningą mokesčių mokėjimą“ nuostatai